PUFF PASTRY 80% soft

Professionaalne kvaliteet margariin spetsiaalselt väljatöötatud kondiitritoodete, lehttaignate, pärmi-lehttaignate, lehttaignakookide, prantsuse saiakeste jne. valmistamiseks. Samuti sobib kreemide valmistamiseks. Toode annab suuremahulise ja korrapärase struktuuri saiakestele, kookidele ja kondiitritoodetele, mis saavad hea maitse, meeldiva aroomi ja täiusliku välimuse. Sobib hästi käsitsi ja mehaaniliseks töötlemiseks. Soovitame kasutada talvel.

Koostis: taimsed õlid ja mitte-hüdrogeenitud rasvad, vesi, emulgaatorid: E-471, E-475, E-322, sool, happesuse regulaator – sidrunhape (E-330), säilitusaine – kaaliumsorbaat (E-202), looduslik värvaine – annato (E160b), aroom.

100g tootes keskmiselt: Energia väärtus 2960 kJ/720 kcal, Proteiin 0 g, Süsivesikud 0g, Rasva 80 g sellest küllastunud rasvhapped 49g

Säilitamine: Hoida jahedas temperatuuril +10ºC kuni +15ºC. Temperatuur transportimisel +15ºC kuni +20°C. Suhteline õhuniiskus max. 75%. Soovituslik kasutus temperatuur +18ºC kuni +20ºC.

Päritolumaa: Poola

Plaadi mõõdud: 28 cm x 35 cm x 1,5 cm

Plaadi kaal: 2 kg

Kast: 10 kg (5 x 2 kg)

Alusel: 720 kg

Tagasi